Olen vantaalainen palkittu ja itseoppinut valokuvaaja.
Aloitin valokuvausharrastukseni vuonna 2009, kun sain 15-vuotislahjaksi ensimmäisen järjestelmäkamerani.
Harrastukseni alkuaikoina olin innostunut varsinkin lentokoneiden valokuvaamisesta ja pian kamerakalustoni päivittyikin siihen sopivalla pitkällä objektiivilla. Lentokoneiden kuvaaminen kuitenkin jäi alkuinnostuksen jälkeen, sillä asuimme perheeni kanssa suhteellisen kaukana lentoasemalta.
Vuonna 2016 muutin pääkaupunkiseudulle ja lentokonekuvausharrastukseni sai hieman uutta kipinää. Jatkoin samalla myös muiden aiheiden kuvaamista ja opiskelin itsekseni lisää valokuvausta. 
Samoihin aikoihin innostuin kaupunkikuvaamisesta, varsinkin pimeän aikaan. Pidän siitä, miltä kaupunkien kadut näyttävät sateen jälkeen, kun eri väriset valot heijastuvat kaupungin märiltä kaduilta. Onneksi Etelä-Suomessa riittää paljon pimeää ja märkää aikaa. 
Kun tutusta Helsingistä ei löytynyt enää mielenkiintoista kuvattavaa, piti keksiä jotain uutta. Aloin katsomaan maailmaa heijastusten kautta, jotka tuovat moneen tuttuunkin kohteeseen aivan muutta mielenkiintoa. Olen niin innostunut heijastuskuvauksesta, että tein tänne nettisivuilleni kokonaan oman sivun pelkästään heijastuskuville.
Keväällä 2020 valokuvauskalustoni päivittyi suuremmin kuin koskaan aiemmin. Siirryin Canon-leiristä Olympus-leiriin ja sitä kautta pienempään ja kevyempään kalustoon. Hankin itselleni myös dronen, koska lintuperspektiivistä kaikki näyttää niin erilaiselta. 
Toivottavasti viihdyt nettisivuillani ja pidät kuvistani!
Mitä olen saavuttanut?
Sijoituin toiseksi Digikuva-lehden Pohjoismaiden nuori kyky 2017 -kilpailussa
Ottamani kuva on ollut kaksi kertaa Kamera-lehden kannessa (numerot 1/14 ja 7/18)
Olen voittanut Suomen Metro Photo Challengen vuonna 2015
Useita kuviani on julkaistu sanomalehdissä, kuten Helsingin Sanomissa ja useissa kotimaisissa sekä ulkomalaisissa aikakauslehdissä.

Pakkasessa hönkäilyä

Back to Top