Olen 26-vuotias palkittu ja itseoppinut valokuvaaja.
Aloitin valokuvausharrastukseni vuonna 2009, kun sain 15-vuotislahjaksi ensimmäisen järjestelmäkamerani, joka oli Canon EOS 450D. 
Harrastukseni alkuaikoina olin innostunut varsinkin lentokoneiden valokuvaamisesta ja pian kamerakalustoni päivittyikin 100-400mm L -objektiivilla. Lentokoneiden kuvaaminen kuitenkin jäi, sillä asuimme perheeni kanssa Lahdessa ja lentokentälle oli aika pitkä matka.
Nykyisin valokuvaan lähes kaikkea. 100-400 millisenkin, jota myös Legendaksi kutsuttiin, myin jo kauan sitten. Tällä hetkellä kamerakalustoni koostuu pääasiassa Canon EOS 6D Mark II -rungosta ja muutamasta objektiivista.
Pääkaupunkiseudulle muuton jälkeen innostuin kaupunkikuvaamisesta. Tykkään kuvata kaupunkia varsinkin auringonlaskun jälkeen. Silloin kaupungit näyttävät niin erilaisilta kuin päivänvalossa. Paras kuvausilma on sateen jälkeen hämärässä, kun valot heijastuvat märästä asfaltista. Viime aikoina olen innostunut myös ihmisten valokuvaamisesta ja pyrin kehittymään siinäkin jatkuvasti paremmaksi. 
Ja kyllä minut edelleen löytää sieltä lentokentän laidaltakin joskus.

Mitä olen saavuttanut?
Sijoituin toiseksi Digikuva-lehden Pohjoismaiden nuori kyky 2017 -kilpailussa
Ottamani kuva on ollut kaksi kertaa Kamera-lehden kannessa (numerot 1/14 ja 7/18)
Olen voittanut Suomen Metro Photo Challengen vuonna 2015
Useita kuviani on julkaistu eri yritysten seinäkalentereissa
Useita kuviani on julkaistu sanomalehdissä, kuten Helsingin Sanomissa ja useissa kotimaisissa sekä ulkomalaisissa aikakauslehdissä. 
...tässäpä merkittävimmät. Lisää löydät LinkedIn-profiilini Honors & Awards -kohdasta.

Back to Top